A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копачівська громада
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради

Відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради

Сьогодні, 12 січня 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Копачівської сільської ради. Розглянуто питання про плани роботи виконавчого комітету сільської ради на І півріччя 2023 року, служби у справах дітей та сектору соціальної роботи вдома на 2023 рік, затверджено посадові інструкції працівників сільської ради, а також розглянуто заяви та звернення громадян.

14:07 12.01.2023

Облаштування внутрішніх санвузлів в закладі дошкільної освіти с.Кременець

Облаштування внутрішніх санвузлів в закладі дошкільної освіти с.Кременець

За сприяння народного депутата України Вячеслава Рубльова у 2022 році в закладі дошкільної освіти с. Кременець проведено капітальний ремонт по облаштуванню двох внутрішніх санвузлів. Зокрема, на стінах та підлозі покладено облицювальну плитку, встановлено  унітази, які відокремлені перегородками та умивальники, замінено двері. Крім того, в приміщення закладу на першому та другому поверхах поновлено систему водонапірних та каналізаційних труб. Для миття посуду у харчоблоці встановлено мийки із змішувачами. Вартість виконаних робіт становить 393 578 гривень.

12:34 29.12.2022

Засідання виконавчого комітету Копачівської сільської ради

Засідання виконавчого комітету Копачівської сільської ради

Сьогодні, 21 грудня 2022 року відбулося засідання виконавчого комітету Копачівської сільської ради на якому розглянуто питання: затвердження Порядку надання одноразової матеріальної допомоги жителям Копачівської сільської ради на 2023 рік; проєкт рішення "Про бюджет територіальної громади на 2023 рік";  про Програму підтримки та розвитку первинної медичної допомоги на території громади на 2023 рік; затвердження проєктів реконструкцій пам'ятників землякам та написів на меморіальних дошках; затвердження плану роботи відділу з питань гуманітарної політики Копачівської сільської ради на 2023 рік; питання затвердження на 2023 рік переліку видів робіт та об'єктів сільської ради для відбування громадських робіт порушниками та засудженими, а також затвердження переліку об'єктів для відбування притягнутими до адміністративної відповідальності громадянами адмінстягнення у виді оплачуваних суспільно корисних робіт та інші актуальні питання.

16:11 21.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь